Wethouder fileert haring tijdens werkbezoek

De Leiderdorpse wethouder Herman Romeijn (Economische Zaken) heeft afgelopen week drie lokale ondernemers bezocht. Samen met voorzitter Lorien de Roode van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging ging hij langs bij Vis van ’t Hof, Kippie Leiderdorp en Domino’s Pizza. doel: het beter leren kennen van de ondernemers in het dorp en van hen te horen welke wensen er eventueel leven.

Rode lijn in deze serie bezoeken was dat het in alle drie de gevallen ging om jonge ondernemers. In het geval van Vis van ’t Hof en Kippie Leiderdorp gaat het om kinderen die in het bedrijf van hun vader gekomen zijn. Bij Domino’s gaat het om een jonge ondernemer die een aantal maanden terug de vestiging heeft overgenomen.

Tijdens het bezoek staken de wethouder en de voorzitter ook hun handen uit de mouwen. Het waren niet voor niets werkbezoeken. Zo fileerde Romeijn een haring en bakte De Roode een pizza.

De Leiderdorpse Ondernemers Vereniging telt bijna tweehonderd leden en komt regelmatig bij elkaar tijdens netwerkbijeenkomsten. Daarnaast behartigt de vereniging de belangen van ondernemers in het dorp. De volgende bijeenkomst is woensdag 6 september bij IJscafé Danice in winkelcentrum Santhorst. Tussen 17.30 en 19.30 uur vindt dan de eerste netwerkbijeenkomst na de zomervakantie plaats. Leiderdorpse ondernemers die geen lid van de LOV zijn, maar wel naar de bijeenkomst willen komen, kunnen zich aanmelden via info@lovleiderdorp.nl.

Economie Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×