(Foto: Janna Verwer)

Stichting Meer dan Gewenst organiseert speeddate voor regenboogouders

Stichting Meer dan Gewenst houdt op 29 oktober in Amsterdam een speeddate voor wensouders uit de lhbtiq+-community. “Iedereen die een regenbooggezin heeft of wil is welkom”, vertelt Sara Coster van de stichting. Op de speeddate kunnen wensouders die co-ouderschap overwegen elkaar ontmoeten.

De bijeenkomst in Amsterdam is speciaal voor mensen uit de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Wensouders uit dezelfde regio krijgen negen minuten de tijd om met elkaar in gesprek te gaan en aan de hand daarvan kunnen ze bepalen of ze verder met elkaar willen. “Iedereen is welkom, single heterovrouwen met een kinderwens bijvoorbeeld ook”, laat de organisatie weten. Meer informatie is te vinden op Meerdangewenst.nl

Rogier van der Linden is, dankzij Stichting Meer dan Gewenst, vader van twee kinderen. “Ik heb de moeder van mijn kinderen ontmoet via de organisatie”, vertelt Van der Linden in het radioprogramma De avond van Sleutelstad. “Het is belangrijk dat je elkaar goed leert kennen. Bij de moeder van mijn kinderen en mij heeft het zes jaar geduurd voordat wij de stap durfden te zetten om echt aan kinderen te beginnen.”

Sleutelstad-verslaggever Janna Verwer in gesprek met Rogier van der Linden tijdens De avond van Sleutelstad.

 

 

 

 

 

 

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten Wassenaar


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×