Er worden verschillende bordspellen gespeeld. (Foto: Pixabay)

Samen spelletjes doen: Zoeterwoude organiseert week van verbinding

Verbinden staat komende week centraal in Zoeterwoude. Tijdens de ‘Week van de verbinding’, die vrijdag begint, worden er verschillende gezelschapsactiviteiten georganiseerd. Doel van de week is om de inwoners, jong en oud, dichter bij elkaar te brengen en zo eenzaamheid tegen te gaan.

“Een heel leuk onderdeel zijn de spelletjesmiddagen op zaterdag 7 en 14 oktober. Jong en oud zijn welkom om mee te spelen met traditionele bordspellen zoals monopoly, triviant en stratego. Of het meer modernere Weerwolven en 30 Seconds”, vertelt medeorganisator Martijn Borst.

Programma
Vrijdagavond 6 oktober wordt er gedanst bij het dansparadijs in het Muziekcentrum, zondag is er een filmmiddag in Swetterhage vanaf 13.15 uur. Dinsdagavond is er een gezamenlijke maaltijd in het Ons Huis en woensdagochtend is er een picknick in het Muziekcentrum.

De spelletjesmiddagen zijn van 13.30 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag 7 oktober in De Klaverhal in Zoeterwoude-Dorp en op zaterdag 14 oktober in de Eendenkooi in Zoeterwoude-Rijndijk.

Deelnemen aan een of meer onderdelen is gratis. Alle inwoners van Zoeterwoude zijn welkom. “Daag dus je opa of oma uit of neem de buurman of buurvrouw mee”, grapt Borst.

Het volledige programma is te vinden op de https://tinyurl.com/weekvandeverbinding.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×