Initiatiefnemers Maura Ringelberg, Lise Huitema, Sem Overduin en Melody Dijkstra. (Foto: PR)

Jeugdig viertal organiseert inloopavond voor jongeren uit Leiderdorp

Vier jeugdige Leiderdorpse gemeentemedewerkers organiseren op woensdag 11 oktober een bijeenkomst voor jongeren uit het dorp. Het viertal wil de jeugd meer betrekken bij gemeentelijk beleid.

Sem Overduin (gemeenteraadslid), Melody Dijkstra (medewerkster van Milieu Educatief Centrum), Lise Huitema (jongerencoach bij Incluzio) en Maura Ringelberg hebben de handen ineengeslagen. Het viertal wil weten wat Leiderdorpers tussen de 14 en 28 jaar vinden van hun huidige woonplaats. De bijeenkomst biedt hen de gelegenheid om verhalen en meningen uit te wisselen, te ontdekken welke onderwerpen jongeren belangrijk vinden en waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen.

”Voor ons is het net zo spannend als voor de bezoekers”, laat Sem Overduin weten. ”Je weet nooit hoeveel bezoekers zo’n kick-off trekt. We slaan in elk geval een brug tussen jongeren en de gemeente. De verhalen die jongeren met ons delen neem ik zeker mee naar het gemeentehuis.” Ook wie net buiten de leeftijdscategorie valt, is van harte welkom bij het viertal. “Als je net 29 bent geworden dan ben je natuurlijk evengoed welkom. En mocht je net over de grens wonen in Leiden of Zoeterwoude, dan geldt voor jou hetzelfde”, vertelt mede-initiatiefnemer Maura Ringelberg.

Bewoners zijn op woensdag 11 oktober vanaf 19.00 uur welkom in het Milieu Educatief Centrum aan de Van Diepingenlaan 110 in Leiderdorp. Aanmelden kan via een QR code of door een mailtje te sturen naar sem.overduin@gmail.com. De toegang voor de bijeenkomst is gratis.

Leiderdorp Maatschappij Nieuws Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×