Het team van locatie Lakenhof ging er met de winst vandoor (Video: Brigit Disseldorp)

Verpleeghuis Lakenhof wint wisselbeker tijdens Topaz sportdag

Bij sporthal Cleijn Duin in Katwijk vond dinsdag de jaarlijkse sportdag voor bewoners van alle Topaz-locaties plaats. De negen locaties streden tegen elkaar om de felbegeerde wisselbeker.

Alle woonzorgcentra en verpleeglocaties deden mee: Topaz Foreschate en Vlietwijk uit Voorschoten, Topaz Haagwijk, Lakenhof, Overrhyn en Zuydtwijck uit Leiden, Topaz Munnekeweij uit Noordwijkerhout en Topaz Overduin uit Katwijk.

Bewegen
Elke locatie stelde een team samen dat punten kon verdienen met verschillende beweegactiviteiten. Bewegen is belangrijk, ook als je ouder wordt of een beperking hebt. De deelnemers konden meedoen aan acht verschillende spellen. De activiteiten passen bij de doelgroep zoals korfbal, bowlen, darten met kleefballen, stokken vangen, kogelstoten en parcours lopen/rijden. De onderdelen waren afgestemd op de doelgroep. Zowel mensen in een rolstoel als mensen die nog goed ter been zijn, konden meedoen.

Het team van locatie Lakenhof in Leiden had uiteindelijk de meeste punten en ging er met de winst vandoor. Zij mochten de wisselbeker mee naar het verpleeghuis nemen.

Leiden Maatschappij Sport Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×