Gemeentehuis in Zoeterwoude. (Foto: Robbert Beurse)

College Zoeterwoude verdeelt portefeuille vertrokken wethouder

Het college van burgemeester en wethouders in Zoeterwoude heeft de portefeuille van oud-wethouder Mathieu Paardekooper onderling verdeeld. Paardekooper maakte maandag plotseling bekend om persoonlijke redenen per direct zijn functie neer te leggen. Tot er een nieuwe wethouder is aangesteld nemen de overgebleven leden van het college de taken van Paardekooper erbij.

Wethouder Paul Olthof neemt de komende tijd verkeer-vervoer-waterstaat, Groene Hartbeleid, landelijk gebied en de herinrichting van de Hoge Rijndijk voor zijn rekening. Collega Moniek van Sandick pakt energietransitie, duurzaamheid en milieu, sport bewegen en spelen en de herinrichting van Sportpark Haasbroek erbij. En ook burgemeester Fred van Trigt neemt taken van Paardekooper over. Hij is voorlopig verantwoordelijk voor het afvalbeleid en de openbare ruimte.

De gemeente benadrukt dat het om een tijdelijke oplossing gaat. Op de website staat te lezen dat de functie van wethouder, en tevens 3e loco-burgemeester van Zoeterwoude, vacant is. Wat betekent dat de vacature open staat en er geworven gaat worden.

Maatschappij Politiek Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×