Gluren bij de Buren zoekt huiskamers in alle soorten en maten. (Foto: PR)

Gluren bij de Buren zoekt huiskamers en acts

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt huiskamers en acts. Gluren bij de Buren komt op zondag 4 februari 2024 voor de zevende keer naar Leiden. Singer-songwriters, koren, theatergezelschappen, dichters, stand-upcomedians en dansers verzorgen dan weer intieme optredens in huiskamers verspreid over de stad mits voldoende mensen participeren. Elke performer geeft drie keer een optreden van een halfuur.

Gluren bij de Buren zoekt huiskamers in alle soorten en maten. De programmamakers zoeken er vervolgens een act bij die past bij het formaat van het ’thuistheater’. Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met Nobel. Het festival hoopt drempels voor buurtontmoetingen te verlagen. Aanmelden kan via www.glurenbijdeburen.nl.

Dit jaar stelden onder andere Peter Visser en Pink Melzer aan de Koddesteeg 8 hun huiskamer beschikbaar. Len & Mar speelden er zowel covers als eigen composities, waarbij ze inspiratie putten uit folk, pop en jazz. In de studio van Omroep Sleutelstad gaven Len & Mar, bijgestaan door percussionist Rob, alvast een voorproefje van hun concert.


Len & Mar, bijgestaan door percussionist Rob, te gast bij Cultuur071.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×