Vrijwilligers ontvingen een bosje bloemen. (Video: Brigit Disseldorp)

Vrijwilligers in het zonnetje gezet in Wassenaar

De vrijwilligerscentrale Wassenaar heeft donderdag, op de nationale dag van de vrijwilliger, de vrijwilligers uit Wassenaar in het zonnetje gezet. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst kregen ‘vrijwilligers, ondersteuners en goed-doeners’ een kopje koffie met wat lekkers. Ook werden er bossen bloemen uitgedeeld.

Op de vrijwilligersochtend kwamen enkele tientallen mensen af. De Vrijwilligerscentrale verlootte 25 bossen bloemen onder vrijwilligers die waren voorgedragen. Degene die de vrijwilliger had opgegeven, mocht de bos bloemen uitreiken. Terecht, want vrijwilligers mogen best in het zonnetje worden gezet. Vindt ook wethouder Ronald Zoutendijk die bij de bijeenkomst aanwezig was.

“In Wassenaar is één derde van de inwoners vrijwilliger, als we daar de mantelzorgers in meetellen. Tijdens deze ochtend heb ik veel mooie verhalen gehoord. Van mensen die al dertig jaar vrijwilliger zijn tot mensen die hun geboorteland zijn ontvlucht en nu hier wonen waar ze vrijwilligerswerk doen. Als gemeente danken wij alle vrijwilligers van Wassenaar voor hun goede werk en de Vrijwilligerscentrale voor de organisatie van de Nationale Vrijwilligersdag”, aldus de wethouder.

Maatschappij Wassenaar


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×