Tobias Veenendaal en Franck Fielemon met de cheque. (Foto: Omzetcoach.nl)

Beldag levert ruimt 7.600 euro op voor Kinderen in Nood

Elk jaar zet Franck Fielemon zich, met zijn team en enkele klanten van omzetcoach.nl uit Voorschoten, een dag in voor het goede doel. Afgelopen donderdag was zo’n ‘beldag’ waarop relaties, klanten en leveranciers werden benaderd met de vraag of ze iets willen doneren aan een door Filemon gekozen goed doel. Dit jaar was dat de Stichting Kinderen in Nood. Het resultaat, een cheque van 7.682 euro, is aan het eind van de dag overhandigd aan Tobias Veenendaal van de stichting.

Het gedoneerde bedrag wordt door Kinderen in Nood gebruikt voor de aankoop van zadenenveloppen. “Eén enveloppe kost 5 euro, inclusief logistiek en transport. De zaden die daarin zitten voorzien een gezin in Oekraïne een heel jaar van verse groenten”, legt Veenendaal uit.

De zadenenveloppen worden samengesteld door het worldseedprogram.org, dat zonder winstoogmerk levert aan hulporganisaties en goede doelen. De enveloppen worden uitgedeeld aan Oekraïense vluchtelingen, doorgaans moeders met kinderen, die op het platteland van Hongarije, Roemenië en Oekraïne de oorlog ontvlucht zijn.

Wie ook wil doneren kan dat doen via https://doneren.kindereninnood.nl/.

Maatschappij Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×