Burgemeester Leendert de Lange en directeur-bestuurder Hester Branderhorst
Burgemeester Leendert de Lange en directeur-bestuurder Hester Branderhorst. (Foto: Amarosa)

Nieuwe naam SWZ Wassenaar is Amarosa

SWZ Wassenaar heet vanaf nu Amarosa. Burgemeester van Wassenaar Leendert de Lange onthulde de nieuwe naam voor zorg en ondersteuning in Wassenaar, in aanwezigheid van genodigden, medewerkers, cliënten en relaties. De missie van Amarosa is het bieden van ondersteuning op het gebied van zorg in de breedste zin van het woord aan de inwoners van Wassenaar.

“Belangrijkste reden voor de naamswijziging is dat de afkorting SWZ voor veel mensen wat onpersoonlijk voelt omdat het niet echt een naam is maar een afkorting. Daarnaast blijkt een afkorting lastig te onthouden. Met de nieuwe naam krijgen we ook een andere uitstraling, die veel beter past bij onze medewerkers, cliënten en de organisatie die we willen zijn”, aldus De Lange.

Vanaf nu krijgen alle locaties van SWZ de naam Amarosa: Amarosa Sophieke, Amarosa Willibrord, Amarosa Bellesteijn, Amarosa Amaliahof en Amarosa de Bonte Os.  Ook alle diensten hebben vanaf nu de naam Amarosa: Amarosa thuiszorg, Amarosa thuiszorg Wmo, Amarosa huishoudelijke ondersteunin, Amarosa VPT en Amarosa dagbesteding en ontmoetingspunten.

 

Maatschappij Wassenaar


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×