(Foto: GSV De Sleutels)

Twee vrijwilligers bij GSV De Sleutels samen vijftig jaar actief

GSV De Sleutels heeft twee vaste vrijwilligers eens flink in het zonnetje gezet. Felix Egberts is al dertig jaar actief als vrijwilliger en Carla Hogeburg twintig jaar. Ze zijn beiden actief bij de afdeling ‘schieten’.

De twee zijn al jarenlang kartrekkers bij de schietbaan in Leiderdorp. Dit doen ze standaard op de dinsdagavonden. “Die dinsdagavond is voor ons heilig”, zegt Hogeburg. “De vrolijkheid, het plezier dat ze met elkaar beleven, daar doe je het voor”, vertelt Egberts.

De twee zijn door het bestuur van GSV De Sleutels voor hun jarenlange vrijwilligerswerk bedankt met een bos bloemen en een dinerbon. “Deze mensen zijn namelijk goud waard”, benadrukt voorzitter Marnix Zwart.

Sleuteltoernooi
Komende zaterdag wordt in Huis van de Buurt Morschwijck ook weer het Sleuteltoernooi gehouden. Dit is een landelijk Showdown-toernooi. Zwart: “Een flink deel van de Nederlandse top is aanwezig, maar er wordt ook in andere klasses gespeeld.” De wedstrijden beginnen rond 9.30 uur; de prijsuitreiking wordt rond 17.00 uur verzorgd door wethouder Fleur Spijker.

GSV De Sleutels is een sportvereniging voor mensen met een chronische ziekte of een beperking. Daarnaast is de vereniging ook voor mensen die bij hun revalidatie extra beweging willen inpassen. De vereniging werkt voornamelijk met vrijwilligers.

Leiderdorp Maatschappij Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×