Babyspa Babbels en Bubbels. (Foto: Robbert Beurse, video: Vera Warmenhoven en Robbert Beurse)

Babyspa Babbels en Bubbels is weer open na ongeluk

Babyspa Babbels en Bubbels in Zoeterwoude heeft op woensdag 14 februari de deuren weer geopend. Het is het tweede openingsfeestje in een jaar tijd. Op 23 april 2023, Tweede Pinksterdag, reed een auto de winkel binnen. Door het ongeluk raakte de winkel zwaar beschadigd. Na maanden verbouwen kunnen eigenaressen Stefanie Haak en Guusje Peters weer aan de slag.

Toen er vorig jaar opeens een auto de muur uit het pand van de babyspa reed, was het flink schrikken. ‘De keuken lag helemaal van de wand af”, vertelt Peters. Er was veel herstelwerk nodig en pas een maand of negen later kon de winkel nu weer open. “Wel twee weken later dan gehoopt, want we wilden eigenlijk 1 februari al heropenen, maar dat is helaas niet gelukt. Dus dan maar op Valentijnsdag”, aldus Haak.

Het duo greep de verbouwing ook aan om het bedrijfsplan een beetje bij te schaven. Babbels en Bubbels is nu meer gericht op de winkel waar ze speelgoed, kleding en verzorgingsproducten voor baby’s en peuters verkopen. Achter in de winkel is nog steeds de babyspa te vinden. “Baby’s kunnen hier helemaal ontspannen door een massage of met bubbels in het water. We maken de kamer dan donker en kleden het aan met vrolijke sier lichtjes zodat de kinderen kunnen ontspannen”, vertelt Peters. De spa biedt nu ook ontspanning voor ouders, zoals massages voor zwangere vrouwen.

Het duo droomt inmiddels al over toekomst. Voorzichtig worden er al plannen gemaakt voor knutselmiddagen, cursussen en een webshop. Maar voor nu focussen de ondernemers zich op de babyspa en hun winkel. “We blijven wel gesloten met de pinksterdagen”, grapt het duo.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×