Van Hemert bracht het nummer al uit in mei 2023. (Video: Brigit Disseldorp)

Leidse zanger Robert van Hemert timmert aan de weg

Na Mart Hoogkamer en Wesley Klein staat nog een Leidse zanger op het punt om landelijk door te breken. In een aantal weken tijd is het nummer ‘Zoet Zout Zuur’ van Robert van Hemert aanzienlijk in populariteit gestegen, nadat zijn nummer werd opgepakt op landelijke radio.

Enkele weken geleden heeft de landelijke radiozender 538 zijn nummer ‘Zoet Zout Zuur’ uitgekozen als Smulschijf. Van Hemert bracht het nummer uit in mei 2023. In die tijd had hij al door dat het nummer aansloeg: “Ik zag het aan mijn boekingen want ik word echt geboekt op dit liedje”, vertelt de Leidse zanger. Tijdens Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome testte hij het nummer voor groot publiek. “Het was best spannend, maar toen kon ik al wel zien dat het liedje het heel goed deed.”

Volle agenda
Bij stijgende populariteit hoort een volle agenda. Ten eerste geniet Van Hemert volop van de vele boekingen die binnenstromen. Ook heeft hij een afspraak op de planning bij Zapp Kids Top 20. Inmiddels is hij ook in de tipparade van de Top 40 beland. Of er een nieuwe show aankomt durft Van Hemert nog niet met zekerheid te zeggen. “We zijn er in ieder geval druk mee bezig”, aldus de Leidse zanger.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×