De lustrumcommissie van Quintus stelde zich in januari voor tijdens de opening van het lustrumjaar in de Hartebrugkerk. (Foto: Chris de Waard)

Minerva en Quintus vieren lustrum in te slopen gebouwen

De Vijf Meihal en het gelijknamige zwembad kunnen als het aan het Leidse college ligt komende zomer worden gebruikt voor het lustrumfeest van de Leidse studentenvereniging Minerva. Ook het parkeerterrein achter de hal kan door de studenten worden gebruikt als ze de eerste twee weken van juli vieren dat de club 210 jaar bestaat.

Ook Quintus viert deze zomer feest. De Piekweken van het negende lustrum Perplex worden gehouden op twee locaties. De binnenactiviteiten in de 3 Octoberhal, die vanaf mei leegstaat omdat er dan een einde is gekomen aan de crisisnoodopvang voor vluchtelingen. Voor de buitenactiviteiten van Quintus kunnen de studenten terecht op het parkeerterrein van IJshal de Vliet langs de Voorschoterweg. De Piekweken sluiten aan op het Minervalustrum en duren van 13 tot en met 28 juli.

Wethouder Fleur Spijker vertelt over de plekken die de gemeente heeft aangewezen voor de twee grote lustrumfeesten die deze zomer plaatsvinden bij Leidse studentenverenigingen.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×