(Foto's: Felix Straatsma)

Lange rijen bij opening Kringloop Vintage & More aan Zoeterwoudseweg

De opening van de Kringloop Vintage & More aan de Zoeterwoudseweg in Leiden kon maandagmiddag op veel belangstelling rekenen. Zowel jong als oud kwam op tweede paasdag van heinde en verre naar de nieuwe vestiging in de hoop iets moois te vinden tussen het ruime assortiment aan tweedehands spullen.

“Dit is weer eens wat anders dan een woonboulevard”, zegt een man die met een oud kastje in de rij staat te wachten voor de kassa. “Hier kun je lekker op je gemak snuffelen en er is altijd wel iets vinden dat je meeneemt.” “Wij kwamen altijd al in het oude pand en dachten: nou, we gaan nu hier eens kijken. Maar we hadden dit niet verwacht, deze drukte”, aldus een vrouw uit Pijnacker die ook al ruim drie kwartier met een flinke berg spullen aan het wachten is om af te rekenen.

Eigenaar Jona Fontein vertelt over Kringloop Vintage & More.

Kringloop Vintage & More verhuisde onlangs vanuit Zoeterwoude naar de voormalige vestiging van bouwmarkt Praxis aan de Zoeterwoudseweg in Leiden. Eigenaar Jona Fontein is aangenaam verrast door het grote aantal bezoekers dat op de opening afkwam.

Economie Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×