Alle appartementen in Octagon bij station Leiden Centraal zijn verkocht. (Foto's: Bert Rietberg)

Alle appartementen Octagon Leiden verkocht én opgeleverd

Alle bewoners van de 79 appartementen die in Octagon Leiden zijn gebouwd, hebben de sleutels gekregen  van hun nieuwe woning. Naast de appartementen in twee woontorens bestaat het complex uit een IntercityHotel met 115 kamers, een parkeergarage en een aantal bedrijfsruimten op de begane grond en eerste verdieping. Het hotel gaat in juni open.

Octagon is gebouwd op de plek van het oude kantoor van de ABNAMRO aan de Stationsweg in Leiden. Het gebouw vormt daarmee een onderdeel van de metamorfose van het  Leidse stationsgebied tot een gebied waar wonen, werken, winkelen, reizen en verblijven samen gaan komen.

“Het is mooi dat we dit, als het ware, lege stukje Leiden aan de stad terug hebben kunnen geven,” zegt projectmanager Stèfan van de Pol van bouwer J.P. van Eesteren. “Octagon ligt op een fantastische locatie. In een rustige straat, maar wel in het centrum én met uitzicht op molen De Valk.”

Josefien van Leeuwen en Tom Segaar behoren tot de eerste gelukkigen die hun appartement in de sleutelstad opgeleverd kregen. “We hebben geweldig uitzicht op het station en kunnen niet wachten op de jaren die nog komen gaan.”

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×