Twee auto's botsen op de Lammenschansweg in Leiden. (Foto's: Regio15)

Aanrijding op Lammenschansweg: bus ramt paaltje tijdens omrijden

Opnieuw heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Lammenschansweg in Leiden. Ter hoogte van de Tomatenstraat botsten twee auto’s op elkaar. De schade aan beide voertuigen was flink. De bestuurders raakten volgens omstanders niet gewond.

Omdat de auto’s de weg blokkeerden ontstond er een flinke file op de Lammenschansweg. De politie leidde het verkeer om. Een buschauffeur van de ‘Keukenhof express’ van Arriva zag bij de omleiding een paaltje over het hoofd en ramde deze. Hierbij raakte niemand gewond.

De Lammenschansweg is een van de gevaarlijkste wegen van Leiden. De gemeente is sinds vorig jaar druk bezig om de verkeersveiligheid te verbeteren.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×