De bakwagen brandde volledig uit. (Foto's: Regio15)

Bakwagen vliegt in brand tijdens rijden

De chauffeur van een kleine vrachtauto, een ‘bakwagen’, is zich zondagmiddag rot geschrokken. Op de parallelweg van de Rijksstraatweg N44 in Wassenaar vloog zijn voertuig opeens in brand. De bestuurder kon de auto op tijd verlaten en belde 112.

De brandweer heeft de wagen geprobeerd te blussen, maar kon niet voorkomen dat hij volledig uitbrandde. De parallelweg en de busbaan zijn tijdens het blussen afgesloten geweest. De hoofdweg van de Rijksstraatweg bleef wel in gebruik. Hier ontstond een flinke file.

112 Sleutelstad Maatschappij Wassenaar


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×