De auto kwam tot stilstand op de 'vakensrug'. (Foto's: Regio15)

Bocht te krap: automobilist komt op 'varkensrug' tot stilstand

Een automobiliste heeft zaterdagavond haar auto vastgereden op een ‘varkensrug’ op het parkeerterrein aan de Persant Snoepweg in Leiderdorp. De vrouw heeft de bocht bij de op- en afrit van het terrein vermoedelijk te krap genomen, en kwam bovenop de betonblokken terecht. De auto raakte bij het ongeluk beschadigd, de bestuurder kwam met de schrik vrij.

Het is niet voor het eerst dat er tegen de ‘varkensruggen’ aangereden wordt. Reden voor restaurant La Place, dat samen met McDonald’s en KFC aan het parkeerterrein gevestigd is, om de blokken fel oranje te verven.

De opvallende kleur kon dus niet voorkomen dat er opnieuw een auto op de ‘rug’ reed. Het restaurant denkt na over een andere oplossing.

112 Sleutelstad Leiderdorp Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×