Deelnemers proberen zo snel mogelijk bij de bel te komen. (Foto: Sleutelstad)

Snel naar de bel: inschrijvingen Glibberbal 2024 zijn geopend

De inschrijvingen voor de Leidse versie van Te land, ter zee en in de lucht: Glibberbal, zijn geopend. Iedereen die het aandurft om in een zelfgemaakt karretje van een schans over het water van de Maresingel zo snel mogelijk bij de bel te komen, kan zich aanmelden. De derde editie van Glibberbal is op 25 mei 2024 in het Blekerspark in Leiden.

Iedereen vanaf 12 jaar mag meedoen met een zelfgemaakte kar. “Zorg dat je er op tijd bij bent, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar”, vertelt organisator Niels Zijdenbos. Na negen jaar afwezigheid blaast studentenvereniging L.V.V.S. Augustinus de sport- en spelmiddag nieuw leven in. “We willen iedereen uit Leiden, studenten en niet-studenten, met elkaar verbinden. Hoe kan dat beter dan tijdens een gezellig Glibberbal?”, zegt Zijdenbos.


Organisatoren Niels Zijdenbos en Yara Kranenburg over het Leids Glibberbal.

Feest
Teams kunnen zich voor vijftig euro inschrijven. Publiek mag gratis komen kijken. “En niet alleen kijken. Er komen ook foodtrucks en barren in het Blekerspark te staan. En natuurlijk muziek en optredens. De presentatie is in handen van Barry Badpak, dus het wordt weer een feest.”

De derde editie van het Glibberbal duurt van 12.00 uur tot 22.00 uur. Inschrijven kan via de website van het evenement.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×