De handjes omhoog tijdens het optreden van Marco de Hollander. (Video: Brigit Disseldorp, foto: Sleutelstad)

Senioren vermaken zich tijdens Ouderensoos in Scheppingskerk

De oranjeactiviteiten van Oranjevereniging Leiderdorp zijn zaterdagmiddag afgetrapt met de jaarlijkse Ouderensoos in de Scheppingskerk. Een recordaantal senioren kwam op de gratis middag af. 270 senioren zongen uit volle borst mee met de liedjes van weleer van volkszanger Marco de Hollander en deinden mee het Leiderdorpse Doeshavenkoor. Verder was er een loterij en kreeg iedere bezoeker een gratis plantje en twee cadeaubonnen om een senioren sport- en zwemactiviteit te doen bij Sportfondsen.

Burgemeester Tjarda Struik opende voor de eerste keer de middag en zat op de eerste rij naast oud-burgemeester Laila Driessen. Die laatste was gekomen om haar man aan te moedigen, die lid is van het Doeshavenkoor. Struik maakte handig gebruik van de komst van Laila Driessen, die de plek van Tjarda innam in de polonaise. 

De middag werd afgesloten met het gezamenlijk zingen van het Wilhelmus. 

Cultuur Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×