De veteranen rijden met oude legervoertuigen naar de Dorpskerk. (Foto: OV Leiderdorp)

Oranjevereniging Leiderdorp zoekt Leiderdorpse veteranen

De Oranjevereniging Leiderdorp zoekt Leiderdorpse veteranen die op zaterdag 4 mei de dodenherdenking op bijzondere wijze willen bijwonen.

De veteranen kunnen zich om 18.15 uur melden bij het tentenkamp van de Able Compagnie in Park de Houtkamp, waar ze vervolgens met oude legervoertuigen naar de Dorpskerk worden gebracht. Direct na de dienst worden de veteranen naar de begraafplaats gebracht, waar ze de herdenking bij kunnen wonen. Na afloop gaan de voertuigen terug naar het tentenkamp.

Op vrijdag 3 mei zijn de veteranen ook welkom in de Houtkamp, dan staat er om 15.00 uur een rondrit door de regio op het programma. Met oude legervoertuigen wordt een rit gemaakt door de regio, onder meer door Leiderdorp, Koudekerk a/d Rijn en Hazerswoude-Dorp.

Mensen die geen veteraan zijn, maar wel slecht ter been kunnen ook op 4 mei gebruikmaken van het vervoer van de Able Compagnie of mee met de rondrit. Voor beide activiteiten is beperkte capaciteit. Aanmelden kan via info@ovleiderdorp.nl.

Leiderdorp Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×