Het Vitaliteitsplein begon met een warming up op een van de velden van Alecto. (Video: Brigit Disseldorp)

Vitaliteitsplein bij Alecto in Leiderdorp

Ieder jaar organiseert Clubhuis de Derde Helft een Vitaliteitsplein in Leiderdorp. Deze vond dit jaar plaats bij sportclub Alecto. Bij informatiekraampjes en met beweegworkshops konden 55+’ers kennis maken met zorg- en beweegaanbieders uit het dorp.

Het Vitaliteitsplein werd vanmorgen om 10.00 uur afgetrapt met een warming up. De circa vijftig bezoekers stonden in een grote cirkel en deden oefeningen om warm te draaien voor de beweegworkshops die een half uurtje later begonnen. Daarbij was keuze tussen walking voetbal, hockey en korfbal, een clinic boksen of rustigere sporten zoals jeu de boules of tafeltennis.

Rond het middaguur kwam oud-bokser Arnold Vanderlyde langs als special guest voor een workshop.

Advertentie

Leiderdorp Maatschappij Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×