OKAY in de KOKO. (Foto: PR)

Eerste OKAY Queer Night in KOKO

In uitgaansgelegenheid KOKO wordt zaterdagavond 4 mei een OKAY Queer Night georganiseerd. Het feest aan de Breestraat 16 in Leiden begint om 23.00 uur en duurt tot in de late uurtjes. Het is een alternatief bevrijdingsfeest voor alle Leidenaren. Queer of niet, iedereen is welkom.

Met de naam OKAY wil de organisatie duidelijk maken dat het ‘okay’ is om jezelf te zijn. “We richten ons op de queergemeenschap in Leiden. Voor die groep kan er best nog wel wat extra’s georganiseerd worden. Maar juist omdat we inclusief en divers zijn gaan we niemand uitsluiten en zijn ook hetero’s welkom op het feest”, vertelt Simon Koestel, een van de organisatoren.


Simon Koestel en Meyke Werdmölder over OKAY in de KOKO.

COC
Belangenorganisatie COC, dat zich ook richt op de queers in Leiden, organiseert in haar eigen zaal De Kroon ook een feestje op zaterdagavond. Toch is de organisatie van OKAY niet bang dat Leiden te klein is voor twee vergelijkbare initiatieven op dezelfde avond. “Ik denk dat het juist heel mooi is dat er meerdere locaties zijn die mooie feestjes organiseren. COC is ook een leuke plek. Geen probleem”, zegt mede-organisator Meyke Werdmölder.

De organisatoren van OKAY sluiten overigens niet uit dat ze op termijn de samenwerking met het COC zoeken. “De Kroon is een hele mooie plek voor een feestje. Wellicht dat we daar een volgende keer iets organiseren”, zegt Werdmölder.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×