Dit jaar hebben 201 deelnemers zich ingeschreven. (Video: Brigit Disseldorp)

Tweede editie Zoeterwoudse Wandelchallenge trekt 200 deelnemers

De Zoeterwoudse Wandelchallenge trok dit jaar twee keer zo veel inschrijvingen als de eerste editie vorig jaar. In de aankomende maanden trekken groepen wandelaars in totaal vijftien keer in en door Zoeterwoude. De start vond donderdagavond plaats bij voetbalvereniging SJZ.

De Wandelchallenge is een vervolg op de Diabeteschallenge die twee jaar geleden plaatsvond. Vorig jaar vond de eerste editie van de Wandelchallenge plaats waarbij honderd deelnemers zich inschreven. Dit jaar hebben 201 deelnemers zich ingeschreven. “Ze zijn er nooit elke week allemaal, al hoop ik natuurlijk van wel”, zegt organisator Jorrit Smit van Energiek Zoeterwoude.

Tijdens de Wandelchallenge kunnen de deelnemers zelf kiezen welke afstanden ze lopen. De keuze is uit 3, 5 of 10 kilometer. De aankomende weken gaan zij iedere donderdagavond gevarieerde routes lopen onder begeleiding van vrijwilligers. De afsluiting is tijdens de Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×