(Foto: Chris de Waard)

Gesprek met burgemeester Peter van der Velden over de verkiezingen, verkamering, De Kroeg en bruidsparen

In het maandelijkse gesprek met burgemeester Peter van der Velden spreekt Chris de Waard dit keer met de burgemeester over de Europese Verkiezingen die donderdag in Nederland worden gehouden, de problemen met de vergunning van café De Kroeg, de verhuurdersvergunningen die voor 1 juli aangevraagd moeten zijn door eigenaren van verkamerde panden en een korte terugblik op de bruidsparenmiddag in de Hooglandse Kerk.

In het ‘Gesprek met de Burgemeester’ spreken we wekelijks met een van de burgemeesters in onze regio. Wie suggesties voor een thema heeft of een vraag wil stellen aan burgemeester Van der Velden of aan een van de andere burgemeesters kan een e-mail sturen aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Advertentie

Leiden Maatschappij Gesprek met de burgemeester


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×