(Foto: Marc Wonnink)

Leiderdorpse ondernemers in talkshow over ondernemerschap

De gemeente Leiderdorp organiseert komende dinsdag een bijeenkomst voor ondernemers. Er zijn onder andere een talkshow en een informatiemarkt. Verder kunnen de ondernemers met elkaar netwerken.

In de talkshow staat ondernemerschap in Leiderdorp centraal. Ondernemers Bob Meijer van de Brasserie Groep, Elles van Goozen van The Brandscape Agency en Jan Mol van i-Kook schuiven aan in de talkshow. Presentator Rudo Slappendel en tafelheer Herman Romeijn gaan met de gasten in gesprek over het ondernemen in het dorp.

Aan de orde komen vragen als waarom ze juist in Leiderdorp ondernemen en wat er goed gaat en wat kan beter. Bob Meijer is eigenaar van diverse horecagelegenheden en is al jarenlang ondernemer in Leiderdorp, terwijl Jan Mol pas eind vorig jaar startte met ondernemen. Elles van Goozen is met haar bedrijf gevestigd op De Baanderij en zet vooral in op duurzaamheid en vertelt waarom dit zo belangrijk voor haar is. Tot slot schuift ook Lorien de Roode aan, zij is voorzitter van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) en vertelt waarom het volgens haar belangrijk is dat ondernemers zich verenigen.

Op de informatiemarkt staan verschillende afdelingen van de gemeente om ondernemers te voorzien van allerlei informatie. Zo kan afdeling vergunningen meer vertellen over het organiseren van evenementen in Leiderdorp, zijn de BOA’s aanwezig om ondernemers in te lichten over handhaving en wordt er informatie gegeven over de plannen rondom De Baanderij. Ook DZB, Economie071 en de ondernemersvereniging zijn op de markt aanwezig.

Bij bijeenkomst begint dinsdag om 16.30 uur en duurt tot 20.30 uur. De markt begint om 16.30 uur en de talkshow om 18.30 uur. Plaats van handeling is het atrium van het gemeentehuis. Aanmelden via www.lovleiderdorp.nl. Deelname is gratis.

Economie Leiderdorp


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×