(Foto: Regio15)

Slachtoffer aanrijding overleden aan verwondingen

De vrouw die afgelopen woensdagmiddag ernstig gewond raakte bij een aanrijding op de kruising van de Koninginnenlaan en de Lammenschansweg in Leiden, is aan haar verwondingen overleden. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

De aanrijding gebeurde woensdag rond 16.45 uur. De vrouw reed op een scooter en werd aangereden door een personenauto. De hulpdiensten rukten met spoed uit. Het slachtoffer, een 25-jarige vrouw uit Leiden, overleed zaterdag aan haar verwondingen.

De politie is nog bezig met het onderzoek naar de exacte toedracht van het verkeersongeval.

Slachtofferhulp
Het meemaken van een verkeersongeval is zeer ingrijpend. Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren kunnen daarom slachtofferhulp krijgen. Contact opnemen met Slachtofferhulp voor ondersteuning kan door te bellen met 0900-0101. Ook is het mogelijk om via de website van Slachtofferhulp een bericht achter te laten met een verzoek om contact op te nemen.

112 Sleutelstad Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×