(Foto: Emile van Aelst)

3 October Vereeniging zoekt figuranten voor optocht

Wie het leuk vindt om een keer niet naar de Grote Optocht op 3 Oktober te kijken, maar zelf bekeken te worden, heeft nu die kans. De 3 October Vereeniging is weer op zoek naar enthousiaste mensen die op 3 oktober als figurant mee willen lopen.

Aan aan de optocht meedoen is écht onvergetelijk, zegt niet alleen de vereniging, maar iedereen die al eens meeliep kan het beamen. “Zit er in jou een prinses, watergeus of tijger verstopt? Ontdek hoe leuk het is om een paar uur iemand anders te zijn”, aldus de optochtcommissie. De deelnemers worden gekleed, gekapt en geschminkt.

Opgeven als figurant kan tot 21 augustus via de website van de 3 October Vereeniging. Daar staat ook extra informatie en het inschrijfformulier.

Cultuur Leiden Maatschappij Regio Leidens Ontzet 2024


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×