De Sherpa's deinzen niet terug voor een trekker of paardentrailer. (Archieffoto: Robbert Beurse)

Pop-up carwash van Scouting Zoeterwoude weer open

De Sherpa’s van Scouting Zoeterwoude openen hun jaarlijkse pop-up carwash weer. Bij het clubgebouw maken ze vrijdagavond 14 juni tussen 19.00 uur en 21.00 uur zoveel mogelijk auto’s schoon. Fietsen, scooters, trekkers en zelfs paardentrailers zijn welkom.

Bezoekers betalen een kleine vergoeding. De opbrengst gaat naar het kamp van de meidengroep van de Zoeterwoudse scouting. Om de dames extra aan te moedigen, heeft de staf van de scoutinggroep een weddenschap met ze afgesloten. Als het ze lukt om meer dan zeshonderd euro bij elkaar te ‘wassen’ trakteert de leiding op wat lekkers tijdens een van de kampavonden.

Sherpa’s Merle en Katrien vertellen over de pop-up carwash van Scouting Zoeterwoude.

K3
Traditioneel zijn de Sherpa’s tijdens de actie gekleed in de stijl van het thema van het komende kamp. Dit jaar is dat K3, dus het belooft een kleurige boel te worden in de pop-up carwash.

Koekje
De deelnemende Sherpa’s roepen iedereen met een voertuig dan ook op om deze vrijdag even langs te brengen voor een wasbeurt. Tijdens het wassen wordt er, uiteraard ook tegen betaling, een kopje koffie of thee met een koekje geserveerd.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×