(Foto: Robbert Beurse)

Leidse Schouwburg kreeg ruim 70.000 verzoeken voor kaartjes Jochem Myjer

Bij de ticketloterij voor de voorstellingen van Jochem Myjer werden voor de twee voorstellingen, waarmee de tournee in september van start gaat 70.300 kaartjes aangevraagd. Dat laat de Leidsche Schouwburg desgevraagd weten. Daarvoor werd ingeschreven door zo’n 23.000 mensen.

Per voorstelling heeft de schouwburg vijfhonderd plekken beschikbaar. De twee voorstellingen werden samen dus ruim zeventig keer overschreven. “Ontdubbeld en afgerond”, vertelt Monique Aalbers van de Stadsgehoorzaal-Leidsche Schouwburg.

Landelijk werden er vorige week 750.000 kaartjes aangevraagd. Er waren er 66.500 beschikbaar.

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×