Huttenbouwen is altijd een van de populairste onderdelen van Jeugddorp Leiden. (Foto: Chris de Waard)

59e Jeugddorp Leiden voor het laatst langs Voorschoterweg

Jeugddorp Leiden wordt vanaf 29 juli voor de laatste keer gehouden op het terrein langs de Voorschoterweg. Over een jaar wordt de Vlietzone, zoals het gebied heet, verruild voor de Leidse Hout. De activiteiten van Jeugddorp worden daar ondergebracht bij Leiden Atletiek. De verhuizing is nodig omdat de Vlietzone een bedrijventerrein wordt met een nieuwe gemeentewerf.

Ook dit jaar organiseert Jeugddorp weer activiteiten voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar in de middelste twee weken van de zomervakantie. Op het programma staan vertrouwde onderdelen als hutten bouwen, knutselen, sport, spel en theater. Er is dit jaar een recordaantal van 42 workshops. De kinderen kunnen daar aan de slag met armbandjes of vliegers maken, technisch knutselen en nog veel meer. Elke dag zijn er tientallen vrijwilligers die de kinderen begeleiden en ondersteunen.

Jeugddorp is dit jaar open op werkdagen in de periode 29 juli tot en met 9 augustus. Via Jeugddorp Leiden zijn nu al kaartjes te koop. Op de website staat ook het complete programma. De kinderen zijn elke dag welkom vanaf 9.00 uur en om 10.00 uur begint het programma. Om 15.30 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden.

Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×