Etos in winkelcentrum de Stevensbloem in de Stevenshof sluit per 1 augustus. (Foto: Etos)

Etos in Stevenshof gaat dicht

De winkel van Etos in de Stevenshof gaat per 1 augustus dicht. De aanleiding voor de sluiting is dat het huurcontract verlengd moest worden. “Dat zou weer voor vijf jaar zijn, maar ik ben 65 en ik had ik daar geen trek meer in”, zo legt franchisenemer John Kuhn uit.

Hij was van plan om de winkel in winkelcentrum de Stevensbloem tot 1 oktober open te houden, maar wegens de krappe personele bezetting lukt dat niet. “Op het moment dat het nieuws van de sluiting bekend werd, konden wij niet alle collega’s een baangarantie geven. Deze zijn daarom snel op zoek gegaan naar een andere baan. En dat snappen wij heel goed”, zo zegt Kuhn. “Hierdoor moeten wij wel eerder sluiten dan oorspronkelijk bedacht.”

Etos is sinds september 1998 in de Stevenshof gevestigd. Kuhn spreekt van 26 mooie jaren daar. Klanten zeggen dat de nu verdwijnende Etosvestiging een ‘welkome winkel in de Stevensbloem’ was. Het personeel prijzen zij als ‘leuk, aardig, vriendelijk en behulpzaam’. Ook de medewerkers van Kruidvat zeggen de collega’s van Etos te gaan missen.

Klanten worden uitgenodigd om voortaan naar Etos Voorschoten te komen, de andere winkel van Kuhn.

Economie Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×