De winnaars van de Voorschoten Awards 2023. (Foto: Gemeente Voorschoten)

Genomineerden tweede editie Voorschoten Awards bekend

De jury van de Voorschoten Awards 2024 heeft de genomineerden bekend gemaakt in de drie categorieën waarin op vrijdagavond 13 september prijzen worden uitgedeeld. Ook dit jaar zijn er prijzen voor sport, cultuur en vrijwilligerswerk te winnen. Ook wordt er een speciale jeugdprijs uitgereikt.

De speciale Awardshow waar de winnaars bekend worden gemaakt, wordt aan het begin van het Weekend van Voorschoten gehouden in de Kruispuntkerk.

De Voorschoten Awards zijn vorig jaar in het leven geroepen om de vele vrijwilligers, sporters en cultuurbeoefenaars die binnen Voorschoten actief zijn in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun tomeloze inzet. De jury bestaat uit de wethouders Hans van der Elst (cultuur) en Hubert Schokker (sport), zangcoach Maria Rosenmöller die vorig jaar de Voorschoten Award won in de categorie cultuur, sportcolumnist Hans Douw en directeur Yvonne van Balen van welzijnsorganisatie Voorschoten voor Elkaar.

De genomineerden zijn:

Categorie Cultuur

Jaap Booij
Henny van Noort
Piet Koree

Categorie Sport

Marnix Korterink
Instructeursteam Zwemvereniging EVZV
Richard van der Peet

Categorie Vrijwilligers

Aat Stahlie
Thea van Leeuwen
Rinus van der Burg (postume nominatie)

Awardshow
De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens de Awardshow op vrijdag 13 september in de Kruispuntkerk. Het belooft een spetterende avond te worden met muziek, dans en nog veel meer. Alle inwoners van Voorschoten zijn van harte welkom om de uitreiking bij te wonen. De inloop is vanaf 19.30 uur. De uitreiking start om 20.00 uur. De show duurt tot ongeveer 21.30 uur en daarna wordt er een gezellige afterparty gehouden, zo belooft de gemeente.

Advertentie

Cultuur Maatschappij Sport Voorschoten Voorschoten Awards


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×