Carolien Schippers volgt op 1 november Christoffel Klap op als nieuwe directeur-bestuurder van Ons Doel. (Foto: PR)

Carolien Schippers is nieuwe directeur-bestuurder bij Ons Doel

Per 1 november 2024 wordt Carolien Schippers de nieuwe directeur-bestuurder van woningstichting Ons Doel. De van oorsprong Leidse Schippers neemt dan het stokje over van Christoffel Klap die eind oktober afscheid neemt.

Schippers is nu nog directeur Grond & Ontwikkeling bij de gemeente Amsterdam. De corporatie krijgt met Schippers dan ook een ervaren bestuurder die hecht aan samenwerking met bewoners en partners. “Bouwen aan een betere wereld, dat is mijn passie. In mijn huidige functie ben ik dagelijks bezig met betaalbaar wonen, verduurzaming en leefbaarheid. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring in te zetten bij Ons Doel. Als geboren en getogen Leidse is het extra leuk om dat in de stad te doen die ik al zo goed ken”, zegt Schippers.

De raad van commissarissen ziet in Carolien Schippers een betrokken bestuurder die past bij de open en transparante organisatie die Ons Doel wil zijn. “Daarnaast brengt ze nieuwe invalshoeken met zich mee op het gebied van de volkshuisvestelijke opgave”, aldus voorzitter Anneke Knol-van Leeuwen.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×