(Foto's: IJsclub Zoeterwoude)

Groene Hard- en Wandelloop in Zoeterwoude voor alle leeftijden

IJsclub Zoeterwoude organiseert op zondag 15 september 2024 weer de Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude. Voor de kinderen wordt er in samenwerking met een aantal verenigingen een speciaal parcours uitgezet rondom Landijsbaan Veld 11.

De Groene Hard- en Wandelloop is er voor zowel de geoefende loper, als voor deelnemers die het wat rustiger aan willen doen. De hardlopers kunnen kiezen uit afstanden van 5,5 of 10 kilometer over de paden van de Zoeterwoudse polders. De wandelaars kunnen zich opmaken voor een najaarswandeling langs mooie plekjes in het Groene Hart via routes die veel mensen misschien nog nooit gelopen hebben. Bij de wandelloop zijn er afstanden van 7,5, 10, 15 en 20 kilometer over (deels) onverharde, maar goed begaanbare paden.

De Groene Hardloop is ook een wedstrijd en dus zijn er prijzen te winnen. Voor de snelste lopers zijn er manden gevuld met Groene Hart zuivelproducten.

De kinderen worden beziggehouden op het parcours rond de landijsbaan. In maximaal een half uur kunnen de deelnemertjes met een stempelkaart in de hand verschillende sporten beoefenen. Zo nodig worden ze daarbij ook geholpen. Alle deelnemers krijgen bij de finish een medaille.

Alle activiteiten beginnen bij Landijsbaan Veld 11 op Sportpark Haasbroek aan de Nieuweweg in Zoeterwoude. Inschrijven voor de verschillende onderdelen kan ter plaatse bij het clubgebouw van IJsclub Zoeterwoude.

Honden zijn bij de Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude niet toegestaan.

Advertentie

Maatschappij Sport Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×