Sleutelstad studio
De studio van Sleutelstad. (Foto: Sleutelstad)

Nieuwsprogramma's Sleutelstad weer van start

Na de zomerstop gaan de nieuwsprogramma’s van Sleutelstad op radio en tv weer van start. Het gaat om Nieuws071, Sport071 en Cultuur071. Zondagavond was ook Live071 alweer te beluisteren. Ons programma met aandacht voor regionale muziek. Actueel nieuws is het hele jaar uiteraard door te volgen via sleutelstad.nl en onze gratis nieuws-app.

Nieuws071 brengt elke werkdag tussen 17.00 uur en 18.00 uur het laatste nieuws uit de Leidse regio. Maandag 2 september start het programma met onder meer de opening van het nieuwe Gorlaeus-gebouw van de Universiteit Leiden.

Zaterdag 7 september begint ook Cultuur071 weer. Hier wordt de Leidse culturele sector een platform geboden. Iedere zaterdag te volgen tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Inmiddels gaat alweer het twaalfde seizoen van start.

Het laatste sportnieuws uit Leiden en de regio hoor je vanaf 9 september ieder maandag tussen 19.00 en 21.00 uur in Sport071. In de eerste uitzending is onder andere Europees kampioen paraklimmen Christiane Luttikhuizen te gast. Frank Scheffer vertelt over een international bowling toernooi in Leiden en Diego Ouwerkerk vertelt over zijn Leidse sportpodcasts. Ook komen de collega’s van Leidenamateurvoetbal.nl weer wekelijks voorbij met een terugblik op het voetbalweekend.

Ook  Live071 is terug van weggeweest. Dit programma met aandacht voor lokale en regionale bands en muzikanten is elke zondagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur te horen en is een samenwerking met 3voor12 Leiden.

Verschillende muziekprogramma’s gaan ook weer van start. Op vrijdagavond hoor je De avond met Gijs en De avond met Sven.

Sleutelstad volg je via sleutelstad.nl, sleutelstad.nl/radio, sleutelstad.nl/tv, onze app en de diverse social media-kanalen.

Advertentie

Cultuur Leiden Leiderdorp Link in Bio Maatschappij Oegstgeest Onderwijs Politiek Sport Voorschoten Wassenaar Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×