Op woensdag 18 september staat de gratis theateravond Smaakmakers op het programma bij Ins Blau. (Afbeelding: PR)

Theaterseizoen bij Ins Blau weer van start

Deze maand begint het theaterseizoen van Theater Ins Blau weer. “De programmering zit vol mooie, prikkelende en vooral avontuurlijke voorstellingen van zowel gevestigde namen als nieuwe makers”, zegt artistiek leider Tamara Griffioen die het programmerings-stokje heeft overgenomen van Kees van Leeuwen. Ze zal zich vanaf nu onder andere bezighouden met het boeken van de voorstellingen.

De programmering van 24/25 is nog door Kees van Leeuwen samengesteld, maar op eventuele extra voorstellingen en de komende seizoenen gaat Griffioen zich vol enthousiasme storten.

Tamara Griffioen is vanaf nu verantwoordelijk voor de programmering bij Theater Ins Blau. (Foto: Justin Manders)

Smaakmakers
Ook dit jaar organiseert Ins Blau weer een avond vol voorproefjes voor het komende theaterseizoen. “Dus wil je graag eens naar het theater, maar heb je nog geen idee naar welke voorstelling? Kom dan woensdag 18 september naar Theater Ins Blau voor een flinke greep uit het aanbod van de komende maanden.”

Smaakmakers biedt het publiek de kans om previews te zien van voorstellingen die de komende tijd in Theater Ins Blau staan. De makers van de voorstellingen lichten een tipje van de sluier op over wat het publiek zoal kan verwachten. Ook gaan de theatermakers met het publiek in gesprek.

Zoals altijd is de Smaakmakers gratis te bezoeken. Het is wel nodig om zo’n gratis kaartje te reserveren via www.theaterinsblau.nl. Daar is ook het complete seizoensprogramma te vinden. Op de Smaakmakersavond kan iedereen ook kennis maken met de nieuwe artistiek leider Tamara Griffioen.

Advertentie

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×