(Video: Jan Frensen)

Oegstgeest viert 25-jarig bestaan gemeentehuis met dans, zang en opera

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat de oude Jelgersmakliniek in Oegstgeest omgedoopt werd tot het gemeentehuis van het dorp. Dat jubileum werd vrijdagavond feestelijk gevierd in de entreehal van het gebouw met een cultureel programma.

Het feest dreigde door een slechte weersvoorspelling letterlijk in het water te vallen. Het was namelijk de bedoeling dat de festiviteiten buiten zouden plaatsvinden, maar die werden op het laatste moment met de nodige inspanning naar binnen verplaatst. Dat het ’s avonds daadwerkelijk regende kon daarom ook op enige opluchting rekenen bij de organisatie. Was al dat werk niet voor niets.

Opera
Het programma, georganiseerd door Dorpsmarketing met technische hulp van Double U Productions , bestond uit muzikale- en dansacts van groepen uit Oegstgeest en de regio. Zo waren musicalkoor B-sharp te horen, was er een opvoering van tango door TanGogh en was er operazang van Jikke van der Velde en Jorne van Bergeijk. Ook waren er drie optredens van jonge talenten van de Van Bergen Muziekschool. Met dit alles was de avond niet alleen een viering van het gebouw, maar net zo erg een viering van de talenten uit Oegstgeest.

Naast een viering was de avond ook een reünie. Naast inwoners uit Oegstgeest waren ook oud-bestuurders uitgenodigd. Tijdens een bijeenkomst voorafgaand aan de festiviteiten kreeg eindredacteur van de Oegstgeester Courant  Willemien Timmers tevens de erepenning uitgereikt.

Advertentie

Link in Bio Maatschappij Oegstgeest


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×