Olijke Olivier stopt met radio maken en gaat de politiek in.

3FM-dj Olivier Bakker stopt met radio maken en gaat de politiek in

Oud-Sleutelstad dj Olivier Bakker stopt na negen jaar met radio maken bij 3FM. Het verruilt het medium voor de politiek en wordt woordvoerder voor GroenLinks-PvdA. Bakker begon zijn radio carrière op 14-jarige leeftijd bij Sleutelstad waar hij onze hitlijst de Sleutelstad 30 jarenlang presenteerde.

“Negen jaar lang heb ik mijn jongensdroom mogen leven bij de allermooiste zender van Nederland. De zender waar muziek en de liefde voor muziek nog ruim baan krijgt”, vertelt Bakker aan zijn volgers op Instagram. “Maar na die negen jaar is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. De vlam voor radio maken was nog altijd fel, maar niet zo fel als eerst. Terwijl het hart voor een andere passie steeds heviger ging bonken. Een passie die minstens zo lang meegaat als mijn passie voor radio: de politiek.”

Bakker noemt het geen gemakkelijke keuze, maar vindt het tijd voor een nieuw hoofdstuk. “Een hoofdstuk waar ik mijn media-ervaring kan combineren met het kloppende politieke hart. Per 1 oktober dit jaar start ik als persvoorlichter voor de Tweede Kamerfractie van GroenLinks-PvdA in Den Haag.”

Het programma dat Olivier Bakker de afgelopen tijd maakte op de vrijdagavond wordt overgenomen door Andres Odijk die ook alweer een aantal jaren bij 3FM zit. Ook Odijk begon zijn radio-carrière bij Sleutelstad.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×