(Beeld: Gemeente Oegstgeest, beeldbewerking: Sleutelstad)

Themaweek 'Oegstgeest Ontmoet' bestrijdt eenzaamheid

Oegstgeest Ontmoet barst zaterdag los. Tijdens de themaweek tegen eenzaamheid worden meer dan vijftig activiteiten georganiseerd waar Oegstgeestenaren met elkaar in verbinding kunnen komen.

De week wordt georganiseerd door welzijnsorganisatie Radius, in samenwerking met de sociaal makelaar van de gemeente Oegstgeest en het netwerk Samen tegen eenzaamheid Oegstgeest. Met activiteiten gericht op jong en oud wordt een brede doelgroep bediend, die bovendien op verschillende manieren met elkaar in contact kan komen.

Sporten
Zo zijn er sportieve activiteiten, zoals die van stichting Fietsmaatjes en conditietraining voor jongvolwassenen bij zwembad Poelmeer. Ook zijn er koffiemomenten, lunchbijeenkomsten en gelegenheden voor lotgenotencontact, bijvoorbeeld voor mensen met long covid, geheugenproblemen of autisme.

De week wordt zaterdag 21 september om 10.00 uur geopend op het middenplein van winkelcentrum Lange Voort. Daar krijgen de aanwezigen een gratis kop koffie en een gebakje. Het volledige programma is te vinden op de website van de gemeente Oegstgeest.

 

 

Advertentie

Maatschappij Oegstgeest


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×