(Foto: PR)

Opbrengst golftoernooi levert flink bedrag op voor dierenambulance

Coördinator Yvonne Hijman van de Dierenambulance en Vogelasiel Regio Leiden werd zaterdagavond in Noordwijk verrast met een flinke cheque. Niet alleen was de fysieke cheque behoorlijk uit de kluiten gewassen, ook het bedrag was om over naar huis te schrijven.

In het restaurant van Golfcentrum Noordwijk kreeg de ambulancedienst de opbrengst overhandigd van een golftoernooi dat sinds enkele jaren wordt georganiseerd door Robbert Bannink die met vrienden een balletje slaat voor het goede doel. Dat was dit jaar de ambulancedienst die maar liefst 2.650 euro kan bijschrijven op de rekening. Andere goede doelen in voorgaande jaren waren bijvoorbeeld fietsmaatjes, zieke kinderen en mensen met een beperking.

“De ervaring die Bannink had opgedaan met de zorgvuldige wijze waarop wij zijn overleden kat hadden behandeld, was voor hem aanleiding om ditmaal voor onze stichting als goed doel te kiezen”, vertelt een blije voorzitter Jaap van Meijgaarden na afloop. “Wij zijn heel blij met deze prachtige cheque.”

De Stichting ter Ondersteuning van de Dierenambulance – Vogelasiel Regio Leiden is voor meer dan zestig procent van de inkomsten afhankelijk van giften, donaties en acties zoals deze.

Advertentie

Leiden Maatschappij Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×