(Foto's: Emile van Aelst)

Prijzen uitgereikt van rood-witte 3 Octoberwedstrijden

Het was zaterdag nog een gezellig druk bij het 3 October Servicepunt. Oorzaak: de prijsuitreikingen van zowel de Rood-Witwedstrijd als de kleurplaten-wedstrijd voor de kleintjes. Ook dit jaar stonden weer veel rood-wit geklede Leidenaars langs de route van de optocht, waarvan Leidse Glibber Emile van Aelst er ongeveer 130 op de foto heeft gezet.

Voor de jury, bestaande uit Laila Bokern, Annette Los, Marjolein Hettinga, Isabelle Tieleman en René Preenen, bleek het een behoorlijke klus om de winnaars te bepalen.

Eerst werden de drie prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. Het was de eerste keer dat die werd gehouden, maar het was meteen al een succes. De wedstrijd leverde veel mooie inzendingen en drie winnaars op. Miranda Holverda, bedenkster van de Jebbels en ontwerpster van de kleurplaat, reikte samen met René Preenen de prijzen uit.

Niet alle genomineerden waren aanwezig om hun prijs in ontvangst te nemen, maar de afwezigen kunnen zich nog melden bij de 3 October Vereeniging door voor volgende week zaterdag een mailtje te sturen naar ikdoemee@3october.nl.

Leiden Link in Bio Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×