Moestuintjes bij speeltuinvereniging Ons Eiland

0

Hoe de toekomst van speeltuin Ons Eiland in de Zeeheldenbuurt er ook uit gaat zien, het duurt nog wel even voordat welk plan dan ook wordt uitgevoerd. En dus staken de vrijwilligers van de speeltuinvereniging de afgelopen tijd de armen uit de mouwen om de speeltuin even ‘op te pimpen’. Er werd gesnoeid, geschoffeld en geschilderd en ook werden er moestuintjes aangelegd. Die werden gisteren officieel in gebruik genomen door wethouder Roos van Gelderen die even kwam kijken: “Het is bepaald geen straf om hier op m’n vrije middag te zijn,” vond de wethouder die vervolgens het eerste moestuin-naambordje uitreikte.

Voorzitter Cor Arnoldus van de speeltuinvereniging over heden en toekomst van Ons Eiland.

 

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.