Vierde editie van Stoptober van start

0

De maand oktober staat opnieuw in het teken van Stoptober; 28 dagen niet roken in oktober. Dankzij de positieve aanpak, de gratis Stoptober-app en de steun van stoppers onderling, hebben de afgelopen drie jaar al ruim 150.000 mensen meegedaan aan Stoptober. Ook alle GGD’en ondersteunen de Stoptobercampagne.

Tachtig procent van de rokers wil graag stoppen met roken, maar daadwerkelijk stoppen is niet eenvoudig. Voor een roker is er eigenlijk nooit een juiste gelegenheid. Stoptober creëert dit moment en biedt met het positieve programma een duidelijk stopmoment.

Wie mee wil doen aan Stoptober kan zich inschrijven via de website www.stoptober.nl. Via de website en de app worden deelnemers geholpen om Stoptober te voltooien. Zo krijgen zij dagelijks tips en kunnen ze in contact komen met andere stoppers om ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is er voor deelnemers een gratis Stoptober Magazine: een blad vol inspiratie en steun tijdens Stoptober.

Delen
Proef de Lente bij Sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.