Drumfanfare FBL in een nieuw uniform

0

Tijdens de 3 oktoberoptocht heeft Drumfanfare FBL het nieuwe uniform aan het Leidse publiek gepresenteerd. “Het was nog even aanpoten, om het uniform op tijd gereed te maken. Toch heeft de uniformcommissie het voor elkaar gekregen om alles piekfijn in orde te krijgen,” zegt Leo de Vogel van de Franciscus Band Leiden. “Alleen de speciaal voor FBL ontworpen emblemen met Franse lelies waren nog niet gereed”.

De Vogel: “Met het nieuwe uniform behoudt FBL haar identiteit. Vooral de overgang van baret naar pet was even wennen. Het publiek reageerde enthousiast. De komende decennia zal FBL het nieuwe uniform met trots dragen. Met het oude uniform heeft FBL 16 jaar opgetreden.”

FBL kan ook nog nieuwe leden gebruiken. Dus wie zichzelf al in het nieuwe uniform ziet lopen en meespelen kan zich melden bij FBL via 06 23857095. Langskomen op een repetitieavond kan ook. elke maandag tussen 19.00 uur tot 22.00 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.