Kik van der Hoeven winnaar van de fotowedstrijd Groenesteeg

0

Kik van der Hoeven is de winnaar geworden van de fotowedstrijd die de Stichting Begraafplaats Groenesteeg in het kader van haar 25-jarig jubileum heeft georganiseerd. Hij ontvangt de hoofdprijs van tweehonderd euro. Op de tweede plaats eindigde Wim Groen, die honderd euro ontvangt. De derde prijs, van vijftig euro, ging naar Doortje van Helden.

De winnende foto’s met van links naar rechts de nummers 1 tot en met 3.

De prijzen werden zondagmiddag in Het Leidse Volkshuis uitgereikt. Er waren 236 foto’s door 92 deelnemers ingestuurd. De jury bestond uit Monique Shaw, Hielco Kuipers en Dirk Ketting. De winnende foto’s zijn te bezichtigen op de website van de stichting www.begraafplaatsgroenesteeg.nl.

Delen
Proeftocht 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.