Tafeltennissters van Scylla Zuid-Hollands kampioen

0

Scylla-speelsters Esmee van Marwijk en Isabelle Tegelaar zijn zondag kampioen geworden tijdens de Zuid-Hollandse Kampioenschappen tafeltennis. Dat deden ze als duo ongeslagen in het Dames Dubbel. Later pakte Van Marwijk ook nog eens de titel in het enkelspel.

Ook de jeugd van Scylla deed het goed op het kampioenschap. Ivan Klinkenberg werd vierde in de Kadetten C-klasse, Seppe Swerts werd vierde in de Welpen D-klasse en Yannik Marchand behaalde de tweede plek bij de ‘Jonge Senioren’-klasse.

Delen
Proeftocht 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.