Gemeentesecretaris Jan Nauta vertrekt bij gemeente Leiden

5

Jan Nauta stopt per 1 oktober 2018 als gemeentesecretaris van Leiden. Na de gemeenteraadsverkiezingen zal hij bijdragen aan het op de rails zetten van het nieuwe collegeprogramma. Dan maakt hij plaats voor een jongere opvolger door gebruik te maken van de vitaliteitsregeling van de gemeente. Hij heeft dan 41 jaar gewerkt voor verschillende overheden, waarvan ruim 7 jaar voor de gemeente Leiden, waar hij op 1 juli 2011 begon. In september zal er gelegenheid zijn om afscheid van hem te nemen.

Burgemeester Lenferink: “Jan Nauta is een geweldige gemeentesecretaris voor Leiden. Hij heeft sterk bijgedragen aan de professionalisering van de gemeentelijke organisatie. Het is heel jammer dat hij ons gaat verlaten, maar na zo’n lange staat van dienst in overheidsland is het natuurlijk begrijpelijk dat hij er een keer een punt achter willen zetten. In het najaar willen wij graag uitgebreid bij zijn afscheid stilstaan.”

Delen
Proef de Lente bij Sligro Leiden

5 reacties

  1. Hopelijk wordt bij Nauta’s opvolging zorgvuldiger te werk gegaan dan bij de aanstelling van zijn voorganger ad interim, een overbetaalde aanhanger van esoterische praktijken.

Geef een reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.