Nieuw pand voor Leidse Internetprovider

LEIDEN – Het Leidse bedrijf Media Design, bekend van o.a. de zeer succesvolle websites www.cu2.nl en www.onfortuynlijk.nl, is per 1 maart gevestigd aan de Flevoweg 9 in Leiden. Het bedrijf maakt een stormachtige groei door en zocht al een tijdje naar een groter onderkomen.

In twee jaar tijd groeide Media Design uit van `zolderkamertjesbedrijf` naar een onderneming met honderden klanten door heel Nederland. In april 2000 werd gestart met 1 eenvoudige server, begin dit jaar was dat aantal al gegroeid tot zes professionele web-, e-mail- en database-servers die met zeer snelle verbindingen op internet zijn aangesloten. Op dit moment werkt Media Design hard aan de Leidse startpagina Sleutelstad.nl die in de komende maanden moet uitgroeien tot een online variant van een “huis-aan-huisblad”. Volgens directeur C. de Waard van Media Design zien de traditionele bladen internet teveel als concurrent voor hun papieren uitgaven. “Om die reden doen ze er weinig of niets mee en dat is doodzonde. Er is veel behoefte aan online informatie,” aldus de Waard, die daarom nu zelf dit initiatief neemt.

Leiden md


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×